enteliWEB

enteliWEB

enteliWEB is een web-based, native BACnet applicatie die de kracht van enterprise dashboards combineert met eenvoudig te gebruiken facility management tools. Klantspecifieke energie dasboards en krachtige energie rapporteringtools geven de beheerder het gereedschap om het energiegebruik te beheren en daarmee de kosten te verlagen. Met opdrachtgedreven
alarm management en systeemdashboards kunnen beheerders en technici hun werk snel visualiseren en prioriteiten vaststellen waardoor de installaties effectief en efficiënt blijven werken.

Toepassing

enteliWEB is ontworpen om energiemanagement eenvoudig te maken. Krachtige visualisaties geven de mogelijkheid om met één muisklik vanuit een energiedashboard een energierapport te creëren. enteliWEB maakt gebouwbeheer eenvoudig – van kleine installaties tot projecten met meerdere locaties. Enterprise dashboards geven gedetailleerde informatie in grafische overzichten en helpen bij het realiseren van de prestatiedoelstellingen. Persoonlijke dashboards kunnen door beheerders en technici zo worden ingericht dat deze volledig voldoen aan de specifieke eisen en wensen.

Energie Management

enteliWEB’s intuïtieve en krachtige energie management module helpt u om de kosten laag te houden en zorgt ervoor dat uw gebouw Earthright™ is. Energie dashboards geven overzichten van gebruik, vraag en profielen in gedetailleerde, eenvoudig te begrijpen grafieken en overzichten. Energierapportages worden gegenereerd met een enkele muisklik in het energiedashboard. Deze geven een gedetailleerd grafisch en tabellarisch overzicht van alle energiemeters en helpen bij het maken van operationele en strategische beslissingen.