enteliTOUCH

De enteliTOUCH Building Controller is een 7″kleuren LCD touch screen, uitgevoerd in hoge resolutie en voorzien van een breed schermformaat. Het touch screen is geschikt voor het bedienen en visualiseren van het Delta Controls gebouwautomatiseringssysteem. Het communiceert middels het BACnet protocol over LAN met alle regelaars en werkt als draadloze coördinator voor enteliMESH producten. Gebruikers kunnen enteliTOUCH volledig naar eigen wensen en behoeften inrichten.

Toepassingen

enteliTOUCH kan toegepast worden als centrale interface op verschillende locaties zoals conferentiecentra, hotels, luxe woningen, technische ruimten, zusterstations en kantoren. 
enteliTOUCH is een building controller die beheerders in staat stelt om alle HVAC installaties te monitoren en te beheren met behulp van real time informatie. Met de interface kunnen tijdschema’s, kalenders en overrides eenvoudig aangepast worden en wordt visuele informatie over trends en alarmen gepresenteerd. De enteliTOUCH is volledig vrij programmeerbaar.

Het enteliTOUCH scherm kan zowel in de wand als in een paneel in de technische ruimte gemonteerd worden zodat luchtbehandelingskasten, koelmachines, ketels etc. eenvoudig kunnen worden beheerd alsmede klokprogramma’s kunnen worden aangepast.

Visualisatie en control met één beweging

Of de enteliTOUCH nu is geïnstalleerd in een technische ruimte of in de receptie van een gebouw, het presenteert ongeëvenaarde niveaus van visualisatie en controle van uw gebouw.
Energiemeters, staafgrafieken, lijngrafieken, tijdschema’s, setpoints en projectspecifieke systeemgrafieken verzorgen een interactieve gebruikerservaring voor onder meer facility managers, technici en gebruikers. Intuïtieve touchscreen technologie en een hoog resolutie kleurenscherm, gecombineerd met klantspecifieke schermen, geven een eenvoudig te gebruiken grafische interface, aangepast aan de eigen wensen.

Building Controller

In aanvulling op de grafische presentatiemogelijkheden is de enteliTOUCH ook een volledig programmeerbare BACnet Building Controller (BBC). GCL+, ingangen, uitgangen, variabelen, tijdschema’s, kalenders en trends verzorgen elke functionaliteit die nodig is voor de beste regelapplicaties.

Ingebouwde WebServer

enteliTOUCH is uitgevoerd met een WebServer waardoor het netwerk op afstand en locatieonafhankelijk toegankelijk is voor gebruikers met elke browser. Hiermee kunnen tijdschema’s, kalenders en setpoints overal vandaan eenvoudig gewijzigd worden.