enteliMESH

enteliMESH

enteliMESH is innovatieve, draadloze mesh technologie ontwikkeld door Delta Controls voor zowel regelaars als het op afstand monitoren met sensoren. Delta Controls heeft toonaangevende, draadloze sensortechnologie ontwikkeld die wordt gevoed door lichtenergie (fotovoltaïsch) en/of recyclebare lithium batterijtechnologie. Deze draadloze technologie is gebouwd op het open Zigbee protocol en is beschikbaar voor temperatuur- en relatieve vochtigheidopnemers, verlichtingschakelaars en draadloze raamcontacten.

Toepassing van hybride voeding (licht en/of batterij) voor draadloze technologie reduceert de installatiekosten, evenals de installatiekosten voor het aanpassen van de installatie als gevolg van verbouwingen of nieuwe gebruikers. In lijn met het Delta Controls Earthright initiatief reduceert de draadloze technologie de algemene CO2 footprint van een gebouw doordat er geen energie wordt gebruikt door de enteliMESH sensoren. Tevens is er geen (koperen) bekabeling noodzakelijk voor het aansluiten van de apparatuur enteliMESH is een voorbeeld van Delta Control’s focus op innovatie. 

enteliMESH technologie wordt ook toegepast in ruimteregelaars voor onder meer variabel volume systeem- (VAV), ventilatorconvector-, koelconvector- en klimaatplafond-applicaties. De focus van Delta Controls op dit robuuste, applicatiespecifieke platform heeft geresulteerd in een kostenefficiënte en eenvoudig te installeren oplossing.
 

enteliMESH eigenschappen

Lage kosten:
enteliMESH is ontworpen om kosteneffectief te zijn. De combinatie van draadloze netwerken en hybride voeding van de sensoren resulteert in een significante reductie van arbeids- en installatiekosten. De vaste algoritmes in de applicatiespecifieke regelaars reduceren de programmeertijd. Het enteliTOUCH touchscreen wordt gebruikt als interface voor het enteliMESH systeem waardoor speciale software of een PC niet benodigd zijn.

Flexibel:
enteliMESH is ontworpen om flexibel te zijn. Met draadloze sensoren kunt u de installatie eenvoudig aanpassen bij wijzigingen. Indelingen wijzigen vaak, met enteliMESH zijn wijzigingen eenvoudig te bewerkstelligen.

Eenvoudige inbedrijfstelling:
enteliMESH kan snel en eenvoudig inbedrijfgesteld worden. Apparatuur wordt met een simpele druk op de knop aan het netwerk toegevoegd. Installatie wordt aanzienlijk gereduceerd ten opzichte van een bedrade oplossing.